Hos Teaterturbulens arbejder vi med kunst på en sjov, skør, provokerende og udfordrende måde. Vi kommer hele vejen rundt om det hele menneske, via kunst, sang, dans og teater, både teknisk og med udtryk så man oplever en personlig udvikling. Vi sætter scenen, så man oplever og lærer gennem lyd, lys, følesans, duft - alle sine sanser bliver sat i spil. Vi arbejder med æstetisk læringsproces i undervisningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os, om du skal være en del af et hold, soloundervisning eller -coaching, eller har brug for et firmaevent eller en anden form for begivenhed.

Camilla Hyttel


Er uddannet hos Nordjysk Musikkonservatorium i rytmisk sang og rytmisk korledelse og børnemusik.

Camilla er udøvende sanger, med et spænd fra coverbands til kirkesang, og hun synger bl.a. i Vox 11, som er en nationalt og internationalt koncertaktiv a capella vokalgruppe med flere CD-udgivelser bag sig.

Hun er korleder for Sysselkoret, som er et voksenkor med 50 mænd og kvinder, som synger rytmisk musik, og dirigerer også Rytmisk Pigekor Hjørring, desuden underviser hun her i huset i solosang og sanggrupper, og tilbyder strubemassage, hvis stemmen har uhensigtsmæssige spændinger.

Lars Krebs Jensen


Er uddannet på:

Den Danske Scenekunstskole

Musical Theatre - London

Stockholms Balletakademi 

Han har arbejdet professionelt på mange Teatre Bl.a:

Det Kongelige Teater

Ålborg Teater

West End Theatre - London

Theatre im Hafen - Hamburg

Det Ny Teater

Pantomimeteatret i Tivoli

Friedrichstadt - Palast

Forestillinger:

Løveernes Konge

La Cage Aux Folles

Chicago

Askepop

Grease

Turandot

Buddy Holly

Cats